Tibbie

Dags att åka till Ullared

maj 24, 2017

Anna skulle åka till Ullared och undrade om jag ville följa med. Jag brukar inte göra det, varit med nån gång ibland, men eftersom jag har så lite pengar så brukar det inte vara roligt att mest gå bredvid och se när de andra handlar. Fast nu har jag ju pengarna jag vann, så nu ska jag med! Och det blir roligt att åka med Anna, vi passar bra ihop.

Till Tibbie

Jag har tänkt på vad Tibbie behöver, och nu när jag fick pengar tycker jag visst inte att han har allt han behöver. Tvärtom tycker jag att matskålen är ful och sliten, han kan gott få en ny som jag tycker är fin på riktigt, nu när jag har råd. Den står dessutom i köket, så jag ser ju den nästan hela tiden. Kanske inte är en inredningsdetalj, men blir lite så ändå.

Och så kan jag köpa hem hundmat och godis såklart, de har säkert bra priser. Jag funderar på ett nytt koppel, och kanske ett snyggare halsband. Har sett att det finns med glitter och nitar och jag vet inte allt. Tror det skulle vara sött med ett glittrigt och så en matchande snodd till hans hår.