Okategoriserade

Om mig

Välkommen till min blogg, jag heter Anette och är i min absolut härligaste ålder. Jag är 48 år men känner mig ungdomligare och lyckligare än någonsin. Mina barn har blivit vuxna, den tiden gick så fort men jag är glad för mina barns framgångar och vad det nu har åstadkommit. Jag är en stolt mamma. Jag är sedan ett par år tillbaka även skild, detta var en tuff period men det har också givit mig mycket mer skinn på näsan. Att genomgå en skilsmässa var det bästa för samtliga parter och jag önskar min ex-make allt gott.

Tibbie

Jag har sedan skilsmässan levt ensam, jag har givetvis en vänskapskrets men livet känns ändå ensamt när jag befinner mig i min bostad. Jag beslutade därför att skaffa en hund, det slutade med en liten Shih Tzu som heter Tibbie. Han får mig alltid på gott humör och med hans närvaro känner jag mig aldrig ensam. Vi har många gemensamma intressen, som att ta promenader i skogen eller leta upp den perfekta pinnen att leka med. Han får mig att sova gott, de små snarkningarna på kudden bredvid min kan väl göra vem som helst lugn.

Andra intressen

Själv har jag väl en del andra intressen, som inte har med min älskling Tibbie att göra. Jag gillar att titta på film, och det är inte helt fel när det går att få till en kväll med tjejerna, med vin och lite flirtande. Vem vet, kanske är det dags för en ny man, eller ett litet äventyr bara. Guldklimparna kan dyka upp när man minst anar det, och fördelen med min ålder är att de frånskilda är desto fler. Det är ju tur för mig. Bloggen kommer handla mest om Tibbie och mitt liv, vad vi gör på dagarna men också tankar och funderingar om livet.