Tibbie

Promenad i det fina vädret

maj 24, 2017

Så himla härligt när solen kommer fram! Jag tog ut några komptimmar när jag insåg att eftermiddagen skulle bli mild och solig, så att jag kunde ha eftermiddagen med Tibbie. Och med naturen förstås

Kan hundar klockan?

Han verkar kunna hålla koll på tiden, för han är alltid extra glad när jag kommer tidigare än vanligt, och ännu mer glad blev han såklart när han insåg att vi skulle till skogen. I närheten av där jag bor finns det en skog med blandade typer av träd. Jag gillar det, speciellt såhär på våren när löven kommit olika långt. Alla olika ljusgröna nyanser, det är underbart!

Kom ihåg kopplet!

Det finns gott om öppna ytor också, där Tibbie kan springa av sig. Han har verkligen mycket spring i benen, det märks när han får springa så mycket han orkar. På vintern kan han springa fritt, jag litar på att han lyder och kommer om jag ropar, men såhär års är det ju koppeltvång. Vi har ett långt koppel, så det går rätt bra för honom att springa med det också.Mest gick vi ändå i ganska sakta takt, så jag hann att njuta av naturen. Vi tog en av de längre motionsslingorna som finns där. Jag tror den är 8 km. Inte mycket folk heller, såhär en vardagseftermiddag. Helt perfekt faktiskt!